Werkwijze

Na de aanmelding maken we een afspraak voor een eerste gesprek. In dit gesprek gaan we, na een korte intake, direct aan het werk met je hulpvraag en bekijken we of je op de juiste plaats bent. Wanneer dat het geval is en je besluit verder met mij te werken aan je hulpvraag dan wordt het eerste gesprek in rekening gebracht. Mocht je na het eerste gesprek tot de conclusie komen dat ik of mijn werkwijze niet aansluit bij jouw hulpvraag dan breng ik geen kosten in rekening. Indien je dat wenst kunnen we samen zoeken naar een andere hulpverlener.

Ik werk integratief: dat wil zeggen dat ik verschillende methodes gebruik. Ik kies hierbij de methode die past bij jou als persoon en die helpt om de problemen te structureren en te hanteren. Uiteindelijk met als doel dat de problemen worden opgeheven of worden verminderd. Enkele therapievormen die ik gebruik zijn:

  • Gestalt therapie
  • Transactionele analyse
  • Beeldcommunicatie
  • Rationele emotieve therapie
  • Contextuele therapie
  • EMDR (Eye Movement Desentization and Reprocessing therapie)

Gegevens
NFG Registratienummer 9453
RBCZ Registratienummer 210533R
AGB-code (persoonlijk) 90111681
AGB-code (praktijk) 90070500

Samenwerking
Samen met Joëlle Bakhuis en Marianne Schoonhoven werken we aan het Tuinwegje 12 in Ermelo. Kijk ook eens bij hen op de site.
Joëlle Bakhuis: www.praktijkdehorizon.nl
Marianne Schoonhoven: www.marianneschoonhoven.nl

Klachten en klachtenafhandeling
Mocht je ontevreden zijn dan hoop ik dat je dat bespreekbaar maakt. We kunnen dan samen kijken naar een oplossing. Mocht dat niet lukken dan is de klachtenafhandeling geregeld via de Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG). Meer informatie vind je hier.

Kwaliteitsbeoordelingen en lidmaatschappen

Lidmaatschap Nederlandse Federatie Gezondheidszorg
Lidmaatschap Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg
Lidmaatschap Stichting Rosegarden
Lidmaatschap Ik zoek christelijke hulp
Lidmaatschap Nederlandse Wetenschappelijke vereniging voor seksuologie