Seksualiteit

Seksualiteit is een mooie scheppingsgave. Maar het kan ook een last zijn waar je mee worstelt. Je lijkt niet meer zonder seksuele belevenissen buiten de huwelijksrelatie te kunnen. Het kan ook zijn dat je single bent en worstelt met seksualiteit. Misschien worstel je met porno of seks verslaving of bezoek je prostituees. Ondanks al je voorgenomen besluiten lukt het je niet om te stoppen. De drang lijkt te sterk en niemand weet dat. Angst, schaamte en schuldgevoelens zijn te groot om er mee voor de dag te komen.

Het begint met de stap om het te delen. Weet dat veel mensen met seksualiteit worstelen. In een open en respectvolle sfeer bespreken we jouw problemen met elkaar en gaan we op zoek naar de oorsprong van de problemen. Want meestal is er gewoon een oorzaak.

Het kan ook zijn dat je worstelt met je geaardheid. Ook dat kan een enorme last zijn om te dragen. Neem ook dan gerust contact op!

Als lid van de Nederlandse Wetenschappelijke Vereniging van Seksuologen conformeer ik mij aan de beginselverklaring, doelstelling en gedragscode van NVVS. Indien nodig kan ik je doorverwijzen naar ervaren collega‚Äôs of seksuologen. Zo krijg je de hulp en begeleiding die je nodig hebt en bij je past.